Mina sidor för hyresgäster

2023-05-29

Den 1 juni kommer vi att lansera en ny funktion "Mina sidor" för er hyresgäster. Mina sidor kommer ersätta det gamla formuläret för felanmälan på vår hemsida och utöver detta innehålla nya funktioner som du som hyresgäst har nytta av.

Felanmälan

På Mina sidor kan du skapa felanmälan, du kan skapa felanmälan både på din lägenhet och gemensamma ytor så som trapphus och tvättstuga. Du kan även smidigt se om något av dina grannar redan felanmält t.ex. en tvättmaskin i tvättstugan. När du skapat en felanmälan kan du enkelt följa ärendet och vi kan kommunicera med dig direkt på Mina sidor.

Hyresavi

Du kan ta del av din hyresavi för att se belopp och OCR-nummer.

Kommunikation

Mina sidor kommer vara en kommunikationsportal för att skicka ut information till våra hyresgäster t.ex. om vattenavstängning eller annan information som kan vara viktig att du som hyresgäst tar del av. Du kan själv aktivera notiser i mina sidor, när det är aktiverat får du ett meddelande till sin e-post att något skett på mina sidor så som nytt utskick eller ny kommunikation på felanmälan. 

Logga in på mina sidor

För att kunna logga in på Mina sidor måste du först skapa ett konto via länken som vi har skickat till din e-post. Om du inte mottagit länken kan det bero på att den hamnat i din skräppost, vi har fel e-postadress till dig eller att vi saknar
e-postadress till dig. Återkom till oss i sådana fall så hjälper vi dig.

Om man som hyresgäst glömmer sitt lösenord så kan du återställa det, men då krävs e-postadress och användarnamnet som du valde när du skapade kontot. Om du har skapat konto men inte minns ditt användarnamn så får du kontakta oss.