Gamla Tanneforsvägen 90

I det ikoniska Kannanhuset, som nyligen är totalrenoverad, har vi nu en ledig kontorslokal. Renoveringsarbetet har varit omfattande och vi har i princip rivit allt ner till den befintliga stommen. Hela den tekniska strukturen har blivit ny med ventilation, vvs samt el. Inflyttning för våra bostadshyresgäster har redan skett men det finns fortfarande en ledig lokal att hyra. Kannanhuset är centralt beläget med närhet till resecentrum och Stångån. De norra delarna av Tannefors är inne i en spännande och expansiv fas där flera bostäder, lokaler och butiker är på gång. 

Lokalen ligger med utsikt mot Stångebro samt Gamla Tanneforsvägen en trappa upp i fastigheten. Två hissar kommer att finnas i huset utöver trapphuset. I entrén finns stora klinkerplattor i grå kulör och i kontorslandskapet finns det parkettgolv. Väggarna är neutrala vita/ljusgråa. Köksuppställning från Marbodal med diskmaskin, kombinerad kyl/frys samt förberett för micro. Rwc är helkaklat med klinker på golv. Planlösning hittar du här>>

·         Vån: 1

·         Storlek: 90 m2

·         Hyra:1800 sek / m2

·         Tillträde: Omgående

·         Ingår i hyran: Värme, vatten, Ventilation

·         Tillkommer utöver hyra: : Kyla, verksamhets-el, bredband (fiber finns indraget i huset och förberett i lokalen), larm.