Aktuellt

2024-01-17

Vi söker en serviceinriktad målare!

Vi söker en serviceinriktad målare till Linköping! Tjänsten är en tillsvidareanställning som omfattar heltid. Tillsammans med vår nuvarande målare kommer du driva målnings- och renoveringsprojekt i våra fastigheter.

Läs mer »
2023-12-21

Hållbarhetsrapport 2023

Vi fortsätter arbeta målinriktat för att minska vår miljöpåverkan och kommer från och med år 2023 att presentera en hållbarhetsrapport som redovisar energianvändningen samt de utsläpp som vår verksamhet genererar.

Läs mer »
2023-10-18

Vad du som hyresgäst kan göra för att minska din elanvändning

Har du funderat på hur du kan minska din elanvändning och elkostnad? Det finns mycket du kan göra för att minska användningen av el i din lägenhet. Här har vi samlat lite råd och tips vad du som hyresgäst kan göra.

Läs mer »
2023-05-29

Mina sidor för hyresgäster

Den 1 juni kommer vi att lansera en ny funktion "Mina sidor" för er hyresgäster. Mina sidor kommer ersätta det gamla formuläret för felanmälan på vår hemsida och utöver detta innehålla nya funktioner som du som hyresgäst har nytta av.

Läs mer »
2022-06-13

Vi genomför ett stort energiprojekt i Sturefors

Vi har under de senaste åren arbetat aktivt med att minska vår energianvändning för att minera vår påverkan på miljön. För tillfället pågår ett större energiprojekt i Sturefors där vår ambition är att minska vår energianvändning med hela 20 %.

Läs mer »
2022-06-01

Information gällande publicering och uthyrning av våra lägenheter

För att förenkla för bostadssökande och digitalisera vår uthyrning så samarbetar vi med HomeQ. HomeQ är en rikstäckande marknadsplats där flera hyresvärdar finns samlade och tjänsten är helt gratis att använda.

Läs mer »
2021-08-23

Vårt miljöarbete i korthet

Vi arbetar ständigt för att ta största möjliga hänsyn till miljön. En del i detta arbete är att våra verksamhetsbilar drivs med förnybara diesel eller el. Genom att ersätta fossil diesel med förnybar har vi år 2020 minskat koldioxidutsläppen med 2 727 kg.

Läs mer »
2020-10-16

Nu har vi flyttat till nya lokaler

Nu har vi äntligen flyttat till ny lokal efter 20 år på Lindesbergsgatan där vi huserat sedan 1999! Ni hittar oss nu på Drottningtorget 1 D.

Läs mer »