Aktuellt

2024-06-11

Hållbarhetsrapport 2024

Ny HÅLLBARHETSRAPPORT tillgänglig! Vi fortsätter arbeta målinriktat för att minska vår miljöpåverkan och nu kan vi presentera en ny rapport som redovisar energianvändningen samt de utsläpp som vår verksamhet genererar.

Läs mer »
2024-04-26

Ny anställd målare / fastighetsreparatör

Vi har utökat vår organisation och anställt en ny medarbetare. Vi hälsar Cornelia välkommen till oss. Cornelia är utbildad målare och kommer framförallt att arbeta med våra lägenhetsrenoveringar.

Läs mer »
2023-10-18

Vad du som hyresgäst kan göra för att minska din elanvändning

Har du funderat på hur du kan minska din elanvändning och elkostnad? Det finns mycket du kan göra för att minska användningen av el i din lägenhet. Här har vi samlat lite råd och tips vad du som hyresgäst kan göra.

Läs mer »
2023-05-29

Mina sidor för hyresgäster

Den 1 juni kommer vi att lansera en ny funktion "Mina sidor" för er hyresgäster. Mina sidor kommer ersätta det gamla formuläret för felanmälan på vår hemsida och utöver detta innehålla nya funktioner som du som hyresgäst har nytta av.

Läs mer »
2022-06-13

Vi genomför ett stort energiprojekt i Sturefors

Vi har under de senaste åren arbetat aktivt med att minska vår energianvändning för att minera vår påverkan på miljön. För tillfället pågår ett större energiprojekt i Sturefors där vår ambition är att minska vår energianvändning med hela 20 %.

Läs mer »
2022-06-01

Information gällande publicering och uthyrning av våra lägenheter

För att förenkla för bostadssökande och digitalisera vår uthyrning så samarbetar vi med HomeQ. HomeQ är en rikstäckande marknadsplats där flera hyresvärdar finns samlade och tjänsten är helt gratis att använda.

Läs mer »
2021-08-23

Vårt miljöarbete i korthet

Vi arbetar ständigt för att ta största möjliga hänsyn till miljön. En del i detta arbete är att våra verksamhetsbilar drivs med förnybara diesel eller el. Genom att ersätta fossil diesel med förnybar har vi år 2020 minskat koldioxidutsläppen med 2 727 kg.

Läs mer »
2020-10-16

Nu har vi flyttat till nya lokaler

Nu har vi äntligen flyttat till ny lokal efter 20 år på Lindesbergsgatan där vi huserat sedan 1999! Ni hittar oss nu på Drottningtorget 1 D.

Läs mer »