Vi har under våren/sommaren varit igång med en totalrenovering av vår fastighet på Gamla Tanneforsvägen 90. Rivningsarbetet har varit omfattande och vi har i princip rivit allt ner till den bef. stommen. Hela den tekniska strukturen kommer bli ny med ventilation, vvs samt el. Inflyttning för våra bostashyresgäster har redan skett men vi har två lokaler i huset som fortfarande finns tillgängliga att hyra.

Totalt kommer det efter renoveringen att finnas 43 hyreslägenheter i varierande storlekar från 1 rok till 3 rok. Utöver lägenheterna kommer två lokaler att iordningställas, en kontorslokal på plan 1 med en yta på 90 m2 samt en butikslokal i entréplan på 57 m2. Två hissar kommer finnas i huset utöver trapphus.

Lokal 1 ”Kontorslokal på plan 1”

·         Vån: 1

·         Storlek: 90 m2

·         Hyra: 15 000 sek / mån

·         Tillträde: Omgående

·         Ingår i hyran: Värme, vatten, Ventilation

·         Tillkommer utöver hyra: : Kyla, verksamhetsel, bredband,  (fiber finns indraget i huset och förberett i lokalen, leverantör ej klart i dagsläget), larm.

·         Standard: Nyrenoverat, hyresgästen kommer kunna vara med och påverka materialval till viss del. Mer information finns vid intresse.

Lokalen ligger med utsikt mot Stångebro samt Gamla Tanneforsvägen en trappa upp i fastigheten.  I entrén läggs stora klinkerplattor i grå kulör och i kontorslanskapet kommer vi lägga in parkett. Väggar målas neutralt vita/ljusgråa. Köksuppställning från Marbodal med diskmaskin samt förberedelse för micro. Rwc kommer vara helkaklat med klinker på golv.

Lokal 2 ”butikslokal i entréplan”

·         Vån: entréplan

·         Storlek: 57 m2

·         Hyra: 9 500 sek / mån

·         Tillträde: 2020-01-01

·         Ingår i hyran: Värme, vatten, Ventilation

·         Tillkommer utöver hyra: : Kyla, verksamhetsel, bredband,  (fiber finns indraget i huset och förberett i lokalen, leverantör ej klart i dagsläget), larm.

·         Standard: Nyrenoverat, hyresgästen kommer kunna vara med och påverka materialval till viss del. Mer information finns vid intresse.

·         Tillträde: prel. 2020-01-01

Lokalen ligger i entréplan med skyltfönster ut mot Gamla Tanneforsvägen. Entrén bekläds med klinker medan övriga golv blir parkett.  I Wc ´n kaklas väggar vita och golvet blir grått med klinker. Mindre pentry från Marbodal med plats för micro. Väggar målas neutralt vita/ljusgråa.