Sturefors

Sturefors Centrum

Vi har nu fått en ny detaljplan antagen där vi planerar för ett attraktivare centrum med en kompletterande bebyggelse. Det blir cirka 40 nya hyreslägenheter i totalt 5 huskroppar. Byggnationen är indelad i etapper vilket redovisas nedan.

Information angående hyresnivåer samt hur man ansöker om en lägenhet kommer löpande att läggas ut under respektive etapp.

 

Sturefors Centrum

Ny entré till Ica Butiken samt en tillbyggnad med Restaurang för vår hyresgäst El Greco.
Byggnationen är nu helt färdigställd och nu återstår endast den sista finplaneringen av mark framför Butiken och Restaurangen.

 

Etapp 1

Två friliggande byggnader med totalt 8 st lägenheter samt 19 st garage.
Lägenheterna är på 3,5 rum och kök med en yta på 72 m2. Lägenheterna har genomgående ljusa ytskikt samt ekparkett i alla rum förutom bad och hall där det kommer vara klinker. Lägenheterna utrustas med diskmaskin, kombinerad tvätt- och torktumlare samt egna FTX ventilationsaggregat.

Lägenheterna beräknas vara inflyttningsklara runt årsskiftet 2017/2018.

Preliminär hyra 8 484 kr / mån avser 2017 års nivå.

 

Etapp 2

En byggnad med 6 st lägenheter med tillhörande carports.
I byggnaden kommer det finnas två lägenheter på 2 rok med en yta på 50,5 m2 samt fyra lägenheter på 3 rok med ytor på ca 69 m2. Lägenheterna har genomgående ljusa ytskikt samt ekparkett i alla rum förutom bad och hall där det kommer vara klinker. Lägenheterna utrustas med diskmaskin, kombinerad tvätt- och torktumlare samt egna FTX ventilationsaggregat. På övre plan får alla lägenheter en balkong medans nedre plan får en uteplats som vetter mot Ica Butiken.

Lägenheterna beräknas vara inflyttningsklara till våren 2018.

Preliminär hyra 2 rok (50,5) 6 479 kr / mån avser 2017 års nivå.

Preliminär hyra 3 rok (68,5 m2) 8 054 kr / mån avser 2017 års nivå.

Preliminär hyra 3 rok (69 m2) 8 090 kr / mån avser 2017 års nivå.

Etapp 3

Fyra Sutterängradhus med egna carports rakt utanför lägenheten.
Mellan Björnbärsvägen och Ica parkeringen kommer vi uppföra fyra suturänglägenheter på 4 rok fördelat på två plan. Lägenheterna får en yta på 99 m2. Entréplan vetter mot Björnbärsvägen där alla hyresgäster får en egen carport rakt utanför entrén. På nedre plan få varje lägenhet en egen uteplats som ramas in med en mur mot Ica parkeringen. Lägenheterna har genomgående ljusa ytskikt samt ekparkett i alla rum förutom bad och hall där det kommer vara klinker. Lägenheterna utrustas med diskmaskin, kombinerad tvätt- och torktumlare samt egna FTX ventilationsaggregat. På entréplan kommer det även finnas en balkong som blickar ut mot den nya centrumbildningen. 

Lägenheterna beräknas vara inflyttningsklara till våren 2018.

Preliminär hyra 4 rok (99m2) 10 595 kr / mån avser 2017 års nivå.

 

Etapp 4

En större byggnad med 19 st lägenheter med tillhörande gemensamhetslokal samt en lokal i markplan.
Arbetet med bygglovshandlingar pågår för fullt.

Ladda ner