Sommarhälsning till våra hyresgäster

2021-06-18

Nu är sommaren äntligen här och vi ser fram emot lite lediga dagar med sol och värme. Under sommaren kommer vi ha kontoret stängt vecka 27–30 och då kommer alla serviceanmälningar vidarebefordras Crendo.

Crendo fastighetsförvaltning kommer att hantera de serviceanmälningar som kommer in. Detta innebär att när ni ringer in till oss under denna period kopplas ni till Crendo. Det går även bra att skicka in serviceanmälan via formuläret på vår hemsida, även de serviceanmälningarna skickas vidare till Crendo.

Med värmen kommer längtan efter grillning, bad och utomhusaktiviteter igen. Efter ett märkligt år av karantänsregler och många begränsningar hoppas vi nu att vaccinationer och utomhusgemenskap ska kunna göra att vi får njuta och umgås med fler vänner igen. Vi vill rikta ett stort tack för ert tålamod och till alla som på olika vis har hjälpt till att få vår förvaltning att fungera även under denna tid av restriktioner.

Vi hoppas att alla ska få en skön och avkopplande sommar. Bara en liten påminnelse till er om att ta hänsyn till era grannar. Vill ni grilla, gör det på fastigheternas innergårdar. Ställ inte grillen för nära någon byggnad och se till att andra boende inte blir störda av röken. Av brand- och störningsskäl är det förbjudet att grilla på balkonger. Vi uppmuntrar annars till att ni använder anslutande utemiljöer till fastigheterna under sommaren.

Efter flera frågor har vi uppdaterat våra trivselregler när det gäller pooler och studsmattor. Om du som hyresgäst vill ha pool eller studsmatta på din uteplats så är du själv fullt ansvarig för detta och har det juridiska ansvaret om en olycka skulle hända, var därför noga med säkerheten. Det är inte tillåtet att ha en pool som rymmer 500 liter eller mer. Det är även förbjudet att ställa all typ av lekredskap (så som pooler och studsmattor) på gemensam mark. Om vi upptäcker utrustning som inte är tillåten kommer vi att transportera bort den och förvara den för avhämtning.

Om ni ändrar telefonnummer eller e-postadress vill vi gärna att ni kontaktar oss så har aktuella kontaktuppgifter till er. Vi vill även påminna om att vi har möjlighet att skicka hyresavierna via E-faktura. Då skickas hyresavierna direkt till er Internetbank och det enda ni behöver göra är att kontrollera uppgifterna och godkänna fakturan.

Ha en riktigt trevlig sommar önskar RE Fastigheter!