Nyhet gällande publicering och uthyrning av våra lägenheter

2021-08-01

Som ett led i att förenkla för bostadssökande och digitalisera vår uthyrning så har vi valt att börja samarbeta med HomeQ. HomeQ är en rikstäckande marknadsplats där flera hyresvärdar finns samlade och tjänsten är helt gratis att använda.

För er intressenter innebär det att ni måste registrera ett användarkonto hos HomeQ för att kunna anmäla intresse på de lägenheter som finns tillgängliga hos oss. Vi publicerar löpande lägenheter när de blir uppsagda och kommer välja hyresgäster från de som anmäler sig på respektive lägenhet.

Vi har samma uthyrningspolicy som tidigare, den finns att läsa på vår hemsida. Alla våra lägenheter i Tannefors samt enplans-lägenheterna i Sturefors hyrs ut utan köpoäng. För nyproduktionen i Sturefors har vi bostadskö med poängsystem. Ni som tidigare registrerat er i bostadskön på vår hemsida avseende nyproduktionen i Sturefors måste registrera ett konto på HomeQ.

Vi tror att samarbetet med HomeQ kommer att öka transparensen vid uthyrningar eftersom alla lägenheter syns på deras hemsida direkt när de är uppsagda och vi når en större kundgrupp genom HomeQ´s stora register av lägenhetssökande. Genom deras ansökningsprocess där intressenter anmäler sig för specifika lägenheter görs uthyrningen mer effektiv då vi får lägenhetssökande som aktivt valt exakt vilken lägenhet de är intresserade av. 

Välkommen att besöka HomeQ