Vi välkomnar en ny lokalhyresgäst

2020-11-25

Vi välkomnar Cykelspecialisten i Linköping AB som under hösten flyttat in i nyrenoverade lokaler i vår anrika byggnad, Kannan 7, på Gamla Tanneforsvägen 90.

Cykelspecialisten ägs och drivs av Kalle Ektörne som tilltalades av "läget och möjligheten att vara med och påverka utformningen av lokalen". Hela byggnaden på Gamla Tanneforsvägen 90 friställdes under 2018 och har genomgått en omfattande renovering där de första bostadshyresgästerna flyttade in i slutet av 2019. Lokalen som Cykelspecialisten flyttat in i ligger i markplan och har anpassats enligt hyresgästens önskemål. Kalle berättar att kommunikationen med RE Fastigheter under utformningen av lokalen har fungerat väldigt bra och resultatet motsvarade hans förväntningar. 

Cykelspecialisten är en kombinerad cykel och triathlonbutik med stort fokus på high end produkter. I sortimentet återfinns bland annat Orbea, Umara, Argon18. De har funnits i Linköping sedan 2014 och är ett Shimano Service Center med möjlighet att utföra Bikefit samt gaffel- och dämparservice. Kalle berättar att de även utför service av alla typer av cyklar och prioriterar att ge den bästa service till samtliga kunder.

Cykelspecialisten kommer erbjuda RE Fastigheters hyresgäster 10 % rabatt på service av cyklar. Så passa på att ge er cykel en välbehövlig service nu inför vinterns intåg. För att ta del av erbjudandet behöver du hämta en kupong hos oss på RE Fastigheter. 

I skrivande stund har vi en modern nyrenoverad kontorslokal på 90 m2 ledig i byggnaden. Står ni i tankarna på att byta lokal tveka inte att höra av er till oss för att se vilka objekt vi för tillfället har lediga. Ni når oss på info@re-fastigheter.se alternativt 013-10 50 00.