Nu har vi flyttat till nya lokaler

2020-10-16

Nu har vi äntligen flyttat till ny lokal efter 20 år på Lindesbergsgatan där vi huserat sedan 1999! Ni hittar oss nu på Drottningtorget 1 D.

Flytten av kontoret till Drottningtorget 1 D innebär att vi blir mer synliga och lättillgängliga för våra hyresgäster samtidigt som vi få en ändamålsenlig lokal med en strategisk placering.

Eftersom vi alla följer Folkhälsomyndighetens råd angående Covid-19 så undanbedes besök i vår Bobutik för tillfället. Ni når oss enklast via telefon 013-105000 eller via e-post info@re-fastigheter.se. Vi har även en brevlåda utanför vår entré där ni kan lämna post till oss som t.ex. uppsägningsblankett eller ansökan om autogiro. 

Lokalanpassningen startade hösten 2019 och vi flyttade in efter semestern 2020. Utformning av lokalen har skett i nära samarbete med Sonark Arkitektkontor som hjälpt till med såväl planritning som inredningsförslag. Ett speciellt tack till Per och Eva-Carin som varit vårt bollplank avseende utformningen under renoveringstiden. Vi har prioriterat en öppen planlösning och en kundvänlig reception för såväl hyresgäster som entreprenörer. Genomgående har material valts med hållbarhet och miljöhänsyn i fokus, exempelvis valde vi att spara de mycket karaktäristiska spetsiga ek fönstren som varsamt renoverats och fått nya bullerreducerande glas. Inredningen är en blandning mellan nytt och gammalt där en del möbler från vårt tidigare kontor lackerats om för att få nytt liv.

Vi är mycket nöjda med slutresultatet och ser fram emot att kunna öppna upp vårt kontor för er hyresgäster när vi ser att pandemin är över.