Trevlig sommar!

2020-07-02

​Under sommaren kommer vi ha stängt vecka 28,29 & 30 och då kommer alla felanmälningar vidarebefordras till Crendo fastighetsförvaltning för hantering, vilket innebär att när ni ringer in till oss under denna period kopplas ni istället till Crendo fastighetsförvaltning.

Under våren har vi haft fullt upp med att färdigställa vårt nya kontor och efter sommaren kommer vi öppna upp dörrarna och formellt byta adress. Vårt nya kontor ligger på Drottningtorget 1 och det är tidigare ”Medmera Butikens” lokaler som vi iordningställt till kontor.

Vi vill passa på att upplysa er om att uppdatera era kontaktuppgifter hos oss om ni ändrat e-postadress eller telefonnummer så vi har aktuella kontaktvägar till er. Vill även påminna om att vi har möjlighet att skicka hyresavierna via e-faktura, då skickar vi hyresavierna direkt till din Internetbank och det du behöver göra är att kontrollera uppgifterna och godkänna fakturan.

 Då vi tidigare år har fått in en del klagomål på hyresgäster som röker eller grillar på sina balkonger vill vi passa på att uppmärksamma er alla på att detta inte är tillåtet i våra fastigheter. Tänk på att visa dina grannar hänsyn och inte störa varandra.

 Vi vill önska er alla en TREVLIG SOMMAR!